Visuell identitet

Ikon visuell identitet

Dunderverk designer visuelle identiteter for bedrifter, produkter og tjenester. En visuell identitet er ansiktet utad som inneholder for eksempel logo, grafiske elementer, fonter og farger.

Skisser og design

Ved utarbeidelse av visuelle identiteter tar vi utgangspunkt i kundens visjon og verdier før vi skisser opp og designer visuelle retninger og forslag som samsvarer med disse. En ferdig visuell identitet kan leveres som en digital designmanual slik at man har en digital løsning hvor alle profilelementer er samlett. Enkelt for ansatte i bedriften og enkelt for deres leverandører som trenger deres logo, fargeverdier, fonter eller maler til for eksempel materiell.

Hva er en visuell identitet?

En visuell identitet er på en måte bedriftens ansikt utad. Den visuelle identiteten til et selskap gjør at deres målgruppe lett kan kjenne seg igjen eller identifisere selskapet. En visuell identitet er også en viktig faktor i forhold til å kunne distansere seg fra konkurrenter slik at man kan bygge egne verdier inn i en visuell profil.

En visuell identitet inneholder blant annet:

  • Logoen til selskapet og retningslinjer
  • Fonter
  • Farger og fargeverdier

Hvor mye man definerer kommer ann på blant annet budsjetter, behov og ønsker. Det er også viktig å understreke at en visuell identitet bare er en av flere viktige brikker som sammen utgjør selskapets merkevare.

Kontakt Dunderverk for en hyggelig prat!