Nettløsning

Dunderverk utvikler fremtidsrettede nettløsninger (nettsider) som er tilpasset alle skjermstørrelser. Vi skreddersyr nettløsningene for hvert enkelt prosjekt og legger stor vekt på brukervennlighet, universiell utforming, fleksibilitet, sidehastighet, personvern og sikkerhet.

Skreddersydd løsning

Dunderverk spesialiserer seg på nettløsninger som er skreddersydd dine behov og ønsker. På denne måten skiller vi oss ut fra mange av våre konkurrenter som benytter ferdig malbaserte løsninger som er vanskelige å tilpasse i forhold til hva man ønsker å oppnå med nettløsningen. Dette gjelder også vår publiseringsløsning som vi setter sammen fra bunnen av på hvert prosjekt.

Utvikling og teknologi

Vi har erfaring med et stort spenn av publiseringsløsninger (CMS-systemer eller Content Management System), og kan hjelpe kunde med å velge system i alle størrelser og behov. I de fleste tilfellene anbefaler vi vårt egenutviklede system kalt «DV-CMS». Vår erfaring viser at mange systemer er bygget for å dekke alle behov, som ofte forårsaker treghet og en unødvendig kompleksitet for brukeren. Vårt system derimot, baserer seg alltid på individuelle prosjektbehov. Ikke alle nettsider trenger for eksempel bloggfunksjonalitet, kommentarseksjoner etc. Men dersom det ønskes, skreddersyr vi løsningene til det behovet. Dette gjør våre løsninger ekstremt lette å bruke, samt vesentlig lettere for utviklere å jobbe med.

Blogg

På samme måte som med øvrige nettløsninger, har vi muligheten til å skreddersy en blogg akkurat etter dine behov. Dette vil si at vi på systemnivå bygger opp løsningen slik at den er naturlig for kunden å bruke. Kanskje ønskes det ikke at bilder manuellt legges inn, men brukes direkte fra Instagram istedet? Eller det trengs muligheter for å benytte et spesifikt knippe profilfonter i forhåndsdefinert stil? Vi tilpasser også komponeringsvinduet, slik at det skal være mest mulig skreddersydd for innholdsgenerering – så sømløst som mulig.

Interaksjonsdesign

Vi skaper digitale nettløsninger som er tilpasset alle skjermstørrelser. Hvert enkelt prosjekt blir skreddersydd etter behov og vi legger stor vekt på brukervennlighet og universiell utforming. En viktig oppgave når vi jobber med interaksjonsdesign er å utvikle løsninger som har ett lett og forståelig brukergrensesnitt. Vi legger vekt på å ta bort elementer som er unødvendig og kan skape støy for innholdet og budskapet. Funksjoner og animasjoner legges kun til om det har en vesentlig funksjon for nettløsningen.

SEO-Verktøy

Viktigheten av å ha en søkemotoroptimalisert side (SEO) er kritisk for å nå frem blant mengden, og vi leverer verktøy for å gjøre denne jobben så enkel som mulig. Dette er et verktøy vi konstant videreutvikler og holder oppdatert på vegne av alle våre kunder. Vi gir opplæring i dette, og sørger for at kunden vet akkurat hva som må til for å lykkes. Vi kan også være behjelpelig med innholdsproduksjon rettet mot søkemotorer

Brukermønsteranalyser

Dunderverk har mulighet til å legge til verktøy i nettløsningene som gjør at man kan hente ut data i forhold til brukermønsteret på deres nettside. Det vil si at man blant annet kan hente ut data som; hvor brukerene kommer i fra, hvor de trykker og hvor langt de scroller på siden mfl. Dette er veldig interessant i forhold til å se om innholdet er bra, om knapper er riktig plasser og om det er nok konverteringer i forhold til ønsket mål. Det vil kunne gi en indikasjon på om brukerene finner det de leter etter på deres nettløsning.

SSL/HTTPS

SSL og HTTPS er en vesentlig brikke for å skape trygge nettløsninger. Vi gjør hele jobben med å sette dette opp, slik at du kan forvente en trygg nettløsning til nyeste standard. Det høres kanskje kjedelig ut, men uten dette kan sensitiv informasjon som bank personalia, private meldinger og all annen informasjon du sender og mottar over internett – være tilgjengelig for både nettverksleverandøren og alle som deler nettverk med deg. Dette er noe vi tar på alvor, og vi leverer i utgangspunktet kun SSL-sertifiserte nettsider med unntak av om kunden spesifikt ønsker annet.

Hjemmeside, nettside, webside, nettsted eller nettløsning?

Heter det hjemmeside, nettside, webside, nettsted eller nettløsning? Det finnes mange ord, begrep og betegnelser der ute, men i bunn og grunn har de samme mening alle sammen. Vi bruker konsekvent ordet nettløsning da vi syntes dette er det mest dekkende ordet i forhold til dagens løsninger som utvikles for digitale medier. Ordet nettløsning forteller at det dreier seg om nett som kanal og at løsningen varierer fra prosjekt til prosjekt, uavhengig om dette er en nettløsning for bedriften, en privat hjemmeside eller en kampanjeside for et spesielt produkt. Derfor bruker vi ordet nettløsning konsekvent.

Relatert innhold