Nettbutikk

Det trenger ikke være komplisert å starte nettbutikk. Hos Dunderverk får du en rask, sikker, og skreddersydd løsning.

Vi har tro på smidig leveranse og løsninger som er tilpasset hver enkelte kunde. Derfor vil vi hjelpe deg som vil starte eller forbedre en nettbutikk, og fokusere på det som er riktig for din bedrift – enten det er rask kundereise, detaljert produktinformasjon, et unikt visuelt design, eller noe helt annet. Du kjenner butikken best, og vi vil hjelpe deg realisere dine ideer.

Hvorfor du burde starte nettbutikk

97% under 40 år handler fysiske varer på nett, ifølge en undersøkelse gjort av Bring.

Dagens kunder forventer å kunne handle på nett, og har mye erfaring med nettbutikker. Undersøkelsen viser også at 80% handler i en nettbutikk som de har handlet i tidligere. Det er derfor avgjørende å være godt synlig på nett med en løsning som leverer en knallgod brukeropplevelse, slik at kunden fullfører kjøpet og får lyst til å komme tilbake.

Dette får du med en nettbutikk fra Dunderverk

En rask løsning er viktig for enhver nettside, men det er avgjørende for en nettbutikk. Hver bruker som forlater siden er et potensielt tapt salg. Derfor fokuserer vi på å lage lynraske løsninger. Dette er også en fordel for de som foretrekker å shoppe på farten. Vi tar det som en selvfølge at alt vi leverer er tilpasset alle flater – ikke bare PC, men mobil og nettbrett. Bruk av nettbutikk på mobil er allerede vanlig, og kommer bare til å øke.

Det er viktig for oss at løsningen er tilpasset dine kunder. Vi pleier å anbefale løsningen Craft CMS, som lar oss lage en løsning skreddersydd til dine krav og behov. Dette betyr både at utseendet kan bli akkurat slik du vil, og at løsningen har et nesten ubegrenset antall integrasjoner. Har du en blogg og ønsker å selge produkter direkte fra blogginnlegget? Eller ønsker du kanskje at en bekreftelser skal gå til ditt varehus ved bestilling? Med all data i samme system er alle muligheter åpne. Dette betyr at vi kan gjøre systemet veldig intuitivt for de som skal drive butikken.

I tillegg kan vi også hjelpe til med å sette opp en brukervennlig betalingsløsning. Dette gjør betaling enkelt for brukerne – og livet lettere for deg som administrator. Vi kan hjelpe med oppsett av kontoer, og kan anbefale løsninger ved behov. Det er også viktig for oss at vi leverer en sikker løsning. Derfor leverer vi i utgangspunktet kun SSL-sertifiserte løsninger, med mindre kunden ønsker noe annet, for å beskytte bankinformasjon, private meldinger og all annen informasjon som sendes til og fra nettbutikken. Våre løsninger leveres også med en driftsavtale, som sikrer at løsningen ikke faller bort og kommer opp igjen raskt hvis det oppstår problemer.

Til slutt er det lite vits i å lage en nettbutikk hvis ingen finner den. Derfor sørger vi for at løsningen du får er søkemotoroptimalisert (SEO) fra et teknisk perspektiv. Dette betyr at koden ikke er overflødig og tung, at bilder justeres automatisk, og at alt er lagt til rette for at du skal kunne jobbe med innhold. Vi kan også gi opplæring i SEO hvis det er ønskelig, og tilbyr verktøy for å gjøre denne jobben så enkel og tydelig som mulig. Vi kan også hjelpe deg med å installere verktøy for brukermønsteranalyser i løsningen din. Da kan du følge med på hvor brukerene kommer fra, hvor de trykker, og hvor lenge de er på siden. Dette er veldig interessant i forhold til å se om teksten fungerer, om knapper er riktig plassert, og sikre at produktsidene dine leder til salg.

Nysgjerrig på hvordan en Dunderverk-løsning ser ut i praksis? Sjekk ut et våre tidligere prosjekter, en helt ny nettbutikk for Radonmannen AS.

Hvilke nettbutikk burde man velge?

Det er mange løsninger der ute, og vi hjelper gjerne med å forbedre en eksisterende løsning. Er du på utkikk etter noe nytt, anbefaler vi gjerne Craft CMS, som leverer alt ovenfor, og som lett kan skaleres opp når nettbutikken vokser. Derfor burde du velge Craft Commerce til din nettbutikk.

Slik foregår et typisk prosjekt med oss

  1. Møte for å kartlegge behov og krav
  2. Vurdere ulike løsninger
  3. Innsikt og skisser
  4. Testmiljø
  5. Brukertesting
  6. Godkjenning og lansering
  7. Drift og støtte