Nettbutikk

Ikon nettbutikk

Dunderverk leverer alt man trenger for å komme igang med en nettbutikk, enten man ønsker å selge fysiske produkter eller digitale. Vi jobber kontinuerlig med å finne smidige løsninger, og er opptatt av at nettbutikken skal fungere sømløst på tvers av øvrige platformer.

Utvikling/Teknologi

Våre nettbutikker blir utviklet med samme grunnstamme som øvrige nettsider vi leverer. Det vil si med et lynraskt, sikkert og fleksibelt CMS system som vi kaller dv-cms. I dette systemet integrerer vi nettbutikken, slik at all informasjon havner på ett og samme sted. Vi har også erfaring med andre nettbutikkløsninger som Shopify og Magento, og vil alltid ta en helhetlig vurdering på beste løsning basert på behov.

Mange muligheter

Ved å samle alt innhold på en plattform (dv-cms), får man en løsning som nærmest har ubegrenset med potensielle integrasjoner. Har du en blogg og ønsker å selge produkter direkte fra bloggposten? Eller ønsker du kanskje at en spesifikk bestillingsbekreftelse skal gå til ditt varehus ved bestilling? Kanskje skal forsiden vise mest solgte produkter? Med all data i samme system er alle muligheter åpne. Vi utvikler kontinuerlig nye løsninger, og tilbyr alle våre kunder de mest moderne løsningene.

Brukervennlig betalingsløsning

Vi benytter fremtidsrettede betalingsmetoder som gjør det enkelt for deg som administrator av nettbutikken og for dine kunder. Dersom det er behov for individuelt tilpassede løsninger, utvikler vi integrasjoner spesifikt for ditt behov. Vi hjelper også med oppsett av nødvendige kontoer dersom ønskelig, og har anbefalinger på betalingsløsninger for ditt behov.

Hastighet

Vi vet viktigheten av at en nettløsning er rask og smidig. Spesielt innenfor netthandel er hastighet essensielt. Vi sørger for at nettsiden er optimalisert for hastighet uavhengig av device. Opplevd hastighet(link bloggartikkel) er en ekstremt viktig faktor for opplevelsen av nettbutikken, og dette er noe vi prioriterer i enhver nettløsning vi utvikler, og legger ekstra vekt på i en nettbutikk.

Interaksjonsdesign

Vi skaper digitale nettløsninger som er tilpasset alle skjermstørrelser. Hvert enkelt prosjekt blir skreddersydd etter behov og vi legger stor vekt på brukervennlighet og universiell utforming. Vi har erfaring med å jobbe med eksisterende designprofiler, samt å gjøre identitetsjobber fra grunn av.

SEO-verktøy

Alle sidene vi utvikler legger til rette for å kunne bygge en god og søkemotoroptimalisert side. Vi tar høyde for at koden ikke er overflødig og tung, at bilder justeres automatisk og at alt er lagt til rette for at du som kunde skal kunne jobbe med innholdet også i forhold til SEO. Viktigheten av å ha en søkemotoroptimalisert side (SEO) er kritisk for å nå frem blant mengden, og vi leverer også verktøy for å gjøre denne jobben så enkel og tydelig som mulig for våre kunder. Vi gir opplæring i dette og sørger for at kunden vet akkurat hva som må til for å lykkes.

Brukermønsteranalyser

Dunderverk har mulighet til å legge til verktøy som gjør at man kan hente ut data i forhold til brukermønsteret på deres nettside. Det vil si at man blant annet kan hente ut data som; hvor brukerene kommer i fra, hvor de trykker og hvor langt de scroller på siden. Dette er veldig interessant i forhold til å se om innholdet er bra, om knapper er riktig plasser og om det er nok konverteringer i forhold til ønsket mål. Det vil kunne gi en indikasjon på om brukerene finner det de leter etter på deres nettløsning.

SSL/HTTPS

SSL og HTTPS er en vesentlig brikke for trygge nettløsninger. Vi gjør hele jobben med å sette dette opp, slik at du kan forvente en trygg nettløsning til nyeste standard. Det høres kanskje kjedelig ut, men uten dette kan ting som bankinformasjon, private meldinger og all annen informasjon du sender og mottar over internett – være tilgjengelig for både nettverksleverandøren og alle som deler nettverk med deg. Dette er noe vi tar på alvor, og vi leverer i utgangspunktet kun SSL-sertifiserte nettsider med unntak av om kunden spesifikt ønsker annet.

Drift og support

Med alle nettløsningen Dunderverk leverer følger det men en driftsavtale. Denne sikrer deg som kunde at løsningen ikke faller bort eller at siden raskt kommer opp igjen om det oppstår problemer med servere eller av andre årsaker at siden ikke vises. I tillegg kan vi levere egne avtaler på support eller andre tilpassede avtaler ved behov. Ta kontakt.

Kontakt Dunderverk for en hyggelig prat!