Hosting

Vi bryr oss om å levere raske nettløsninger. Uavhengig av hvor god kodebase vi sørger for å ha, oppnår man ikke optimale hastigheter uten å kombinere dette med en god hostingløsning. Vi tar oss gjerne av dette, og sørger for optimal hosting for ditt prosjekt, til rettferdig pris, og på kvalitetssikrede plattformer.

Hva er hosting?

Hosting blir ofte referert til som webhotell, og er selve maskinen nettløsningen og alle tilhørende filer ligger på. Det er mange faktorer å hensynta i forbindelse med valg av hosting. Det finnes tilbud i alle prisklasser, og med ulike fordeler og ulemper. Vi har erfaring med både gode og dårlige hostingplattformer, og har gjort oss opp veloverveide anbefalinger for alle scenarioer av nettløsninger vi leverer.

Fokus på ytelse og sikkerhet

Alt for ofte blir hosting oversett som en viktig del av en nettløsning. Vi vet hvor mye ytelse og hastighet har å si for sluttbrukeren, og er derfor veldig opptatt av at våre hostingløsninger benytter seg av de nyeste teknologiene som er tilgjengelig. Dette må ikke forveksles med eksperimentell teknologi, men handler om trygge, etablerte lanseringer. Uheldigvis har det seg slik at mange delte hostingløsninger (spesielt i Norge) ligger flere versjoner bak det som er anbefalt. Dette mener vi er for dårlig, og vi anbefaler naturligvis aldri utdaterte løsninger til våre kunder.

Utviklere som hjelper deg

Vi har utviklere tilgjengelig til å hjelpe dere dersom det skulle oppstå problemer rundt hosting. Alt vedrørende leveranse og tilgjengelighet av nettløsningene våre, er noe vi tar svært alvorlig, og vi alltid være første prioritet. Våre utviklere har også inngående kunnskap i hvordan man setter opp hostingplattformen på best mulig måte for din spesifikke nettløsning. Dette gjelder også sikkerhetsmessige hensyn som må tas, samt optimalisering for hastighet. Vi har også historisk loggføring av oppetid, som til enhver tid vil være tilgjengelig for deg som kunde.

Dunderverk ♥ PHP

Vi leverer i all hovedsak PHP-baserte nettløsninger, og velger derfor hostingplattformer som fokuserer 100% på dette. Det betyr at alt er tilrettelagt for teknologiene vi velger å benytte oss av, og at minst mulig overflødig teknologi ligger på serveren. Ved å velge en slik spisset hostingløsning, får man både bedre ytelse, mer sikkerhet, og mindre å vedlikeholde.

Pakker vi tilbyr

Liten

PHP-prosesser: 2
Dedikert PHP-minne: 128MB
Lagring av filer: 1GB
Lagring i database: 256MB
SSL-sertifikat (Let’s Encrypt): Alle

350,-pr. mnd.

Medium

PHP-prosesser: 4
Dedikert PHP-minne: 256MB
Lagring av filer: 5GB
Lagring i database: 512MB
SSL-sertifikat (Let’s Encrypt): Alle
Overvåking av server

600,-pr. mnd.

Stor

PHP-prosesser: 8
Dedikert PHP-minne: 512MB
Lagring av filer: 10GB
Lagring i database: 1GB
SSL-sertifikat (Let’s Encrypt): Alle
Overvåking av server

1100,-pr. mnd.

Vi tilbyr naturligvis også hosting dersom behovene ikke dekkes av våre vanlige pakker. Ingen prosjekter er for store eller små.