Tjenester

Ikon nettløsninger

Nettløsning

Dunderverk utvikler fremtidsrettede nettløsninger (nettsider) som er tilpasset alle skjermstørrelser. Vi skreddersyr nettløsningene for hvert enkelt prosjekt og legger stor vekt på brukervennlighet, universiell utforming, fleksibilitet, sidehastighet, personvern og sikkerhet.

Les mer om nettløsning

Ikon nettbutikk

Nettbutikk

Dunderverk leverer alt man trenger for å komme igang med en nettbutikk, enten man ønsker å selge fysiske produkter eller digitale. Vi jobber kontinuerlig med å finne smidige løsninger, og er opptatt av at nettbutikken skal fungere sømløst på tvers av øvrige platformer.

Les mer om nettbutikk

Digital rapporter

Digitale rapporter

Det er mange gode grunner for å rapportere digitalt. Trykte rapporter er fortsatt aktuelt for mange – men man vil miste synlighet om man ikke også gjør rapporten digital. Video og animasjon er virkemidler som kan benyttes for å presentere informasjonen på en engasjerende måte og gi en god brukeropplevelse responsivt. Dunderverk lager blant annet digitale årsrapporter og samfunnsansvarsrapporter.

Investor relations nettløsning

Investor relations

Investor-delen av en nettløsning er en viktig informasjonskanal for børsnoterte selskaper. En side med god design og brukeropplevelse bygger tillit hos aksjonærer, potensielle investorer og andre interessenter. Dunderverk har også god kompetanse på integrasjoner av IR-systemer som Q4 og Cision.

Ikon av en server / database

Hosting

Vi bryr oss om å levere raske nettløsninger. Uavhengig av hvor god kodebase vi sørger for å ha, oppnår man ikke optimale hastigheter uten å kombinere dette med en god hostingløsning. Vi tar oss gjerne av dette, og sørger for optimal hosting for ditt prosjekt, til rettferdig pris, og på kvalitetssikrede plattformer.

Les mer om hosting

Ikon Cookie Information Dunderverk

Informasjonskapsler

Dunderverk er opptatt av personvern. Vi tilbyr en skreddersydd tjeneste for å enkelt gi sluttbruker mulighet til å få nødvendig informasjon, samt valgmuligheter av hvilke cookies (informasjonskapsler) de ønsker å tillate, samt hvilke de ønsker å blokkere.

Les mer om informasjonskapsler

Ikon digital deignmanual

Digital designmanual

Dunderverk har blant annet spesialisert seg på digitale designmanualer tilpasset små- og mellomstore bedrifter. En digital designmanual definerer kundens logo, farger og fonter for web, filene kan enkelt lastes ned eller deles digitalt og er alltid tilgjengelig.

Les mer om digital designmanual

Ikon konsepter

Konseptutvikling

Dunderverk utformer konsepter basert på eksisterende eller nye ideer, tjenester og produkter. Et konsept kan være så mye, men først og fremst handler det om å skape en helhetlig strategi i det man ønsker å formidle. Idé, strategi, design og brukervennlighet er viktige faktorer for å få til et bra konsept.

Ikon visuell identitet

Visuell identitet

Dunderverk designer visuelle identiteter for bedrifter, produkter og tjenester. En visuell identitet er ansiktet utad som inneholder for eksempel logo, grafiske elementer, fonter og farger.

Les mer om visuell identitet

Ikon Apper

Applikasjon

Dunderverk leverer interaksjonsdesign til apper for både Apple og Android sine plattformer. Vi bruker vår erfaring og kompetanse til å designe et brukergrensesnitt (UI) som løser appens funksjoner på en best mulig måte. Vi tenker helhetlig og fokuserer på å gi brukerene en så god brukeropplevelse (UX) som det lar seg gjøre.

Kontakt Dunderverk for en hyggelig prat!