Tjenester

Ikon nettløsninger

Nettløsning

Dunderverk skaper fremtidsrettede nettløsninger (nettsider) som er tilpasset alle skjermstørrelser. Vi skreddersyr nettløsningene for hvert enkelt prosjekt og legger stor vekt på brukervennlighet, universiell utforming, fleksibilitet, sidehastighet, personvern og sikkerhet.

Les mer om nettløsning

Ikon visuell identitet

Visuell identitet

Dunderverk designer visuelle identiteter for bedrifter, produkter og tjenester. En visuell identitet er ansiktet utad som inneholder for eksempel logo, grafiske elementer, fonter og farger.

Les mer om visuell identitet

Ikon digital deignmanual

Digital designmanual

Dunderverk har blant annet spesialisert seg på digitale designmanualer tilpasset små- og mellomstore bedrifter. En digital designmanual definerer kundens logo, farger og fonter for web, filene kan enkelt lastes ned eller deles digitalt og er alltid tilgjengelig.

Les mer om digital designmanual

Ikon konsepter

Konseptutvikling

Dunderverk utformer konsepter basert på eksisterende eller nye ideer, tjenester og produkter. Et konsept kan være så mye, men først og fremst handler det om å skape en helhetlig strategi i det man ønsker å formidle. Idé, strategi, design og brukervennlighet er viktige faktorer for å få til et bra konsept.

Ikon Apper

Applikasjon

Dunderverk leverer interaksjonsdesign til apper for både Apple og Android sine plattformer. Vi bruker vår erfaring og kompetanse til å designe et brukergrensesnitt (UI) som løser appens funksjoner på en best mulig måte. Vi tenker helhetlig og fokuserer på å gi brukerene en så god brukeropplevelse (UX) som det lar seg gjøre.

Kontakt Dunderverk for en hyggelig prat!