Referanser

Datek

Dunderverk har gjort en flott jobb med den nye hjemmesiden vår. De har stått på både sent og tidlig under hele prosjektet, og skapt en hjemmeside som vi er veldig stolte av. De er kompetente, kreative og pliktoppfyllende. Vi gleder oss til å jobbe med dem videre fremover.

Espen Westgaard — daglig leder
Nettløsning med flere språk for teknologiselskapet Datek

Andreas Mikkelsen

Arbeidet med ny nettside og ny identitet gikk som en lek for oss, takket være de dyktige gutta i Dunderverk. Stig og Eirik skjønte kjapt hva jeg ønsker å formidle med nettsiden og resultatet ble råere enn jeg hadde sett for meg, takket være kreativiteten til Dunderverk. Publiseringsløsningen er enkel i bruk, og oppdateringen går som en lek! Gleder meg til videre samarbeid!

Andreas Mikkelsen — toppidrettsutøver
Nettløsning og visuell identitet for Andreas Mikkelsen

Casper Ruud

Det har vært veldig gøy å jobbe sammen med Dunderverk. Vi har sammen kommet frem til et sterkt konsept som jeg ser frem til å bygge videre på. Jeg har også vært innvolvert i design prosessen, noe som er en interesse for meg utenfor tennisbanen. Alt har blitt diskutert ned til minste detalj og jeg er personlig veldig fornøyd med hva vi har kommet fram til. De er ekstremt flinke og profesjonelle, og resultatet er blitt langt bedre enn hva jeg hadde forestilt meg.

Casper Ruud — toppidrettsutøver
Nettløsning og visuell identitet for Casper Ruud

Kastel Shoes

Dunderverk er veldig kompetente og profesjonelle, men har fremdeles en laidback fremtoning. Denne arbeidsstilen resonnerer med Kastel, og er mye av årsaken til at et samarbeid mellom oss fungerer så bra!

Andreas Malo Dyb — gründer og produktutvikler
Produktkatalog for Kastel Shoes

Dapper

Det har vært en glede å samarbeide med Dunderverk om ny logo og profilering til Dapper. Vi er sikre på at det blir flere prosjekter i tiden fremover!

Andreas Doppelmayr — Dapper
Visuell identitet og digital designmanual for Dapper

Sverre Hjørnevik

Eg er imponert over korleis Eirik og Stig evna å sette seg inn i mine ynskje og tankar om min eigen visuelle profil. Idear som dei kryddrar med sine eigne på ein balansert og gjennomtenkt måte. Gutta i Dunderverk levera oppdatert nytekning og kompetanse fra byen, med ein tryggheit og ro, lik den eg er vant med fra bygda. Som fotograf er eg stolt av å samarbeide med så dyktige mennesker, og i prosessen har me blitt gode samarbeidane vener. Eirik og Stig er rett og slett heil ved.

Sverre Hjørnevik — fotograf
Nettløsning og visuell identitet for fotograf Sverre Hjørnevik

Henrik Kristoffersen

Samarbeidet med Stig og Eirik i Dunderverk har fungert utmerket fra første stund. De er ekstremt grundig og profesjonelle i sitt arbeid, samtidig som de har vært utrolig dyktige til å forstå hva ønsket med nettløsningen har vært. Vi er veldig fornøyde med brukervennligheten og ikke minst med sluttproduktet på nettløsningen. Tusen takk for hjelpen, bra jobbet.

Lars Kristoffersen — Henrik Kristoffersen Ski Racing AS
Nettløsning med blogg for Henrik Kristoffersen

Simon Field

Dunderverk har gitt nettsiden min et helt nytt utseende og gjort den til en moderne og brukervennlig opplevelse. En flott ramme for min visuelle identitet som musiker. Gutta var veldig hjelpsomme underveis med min visjon, og gjorde en mesterlig jobb i å tolke og utvikle mine ideer!

Simen Fjeld — artist, produsent og DJ
Nettside for artist og produsent Simon Field

Telemarkhytter

For et års tid siden ble det besluttet at Telemarkhytter AS skulle lage nye og oppdaterte hjemmesider. I den forbindelse gikk vi en runde med aktuelle leverandører og valget falt på Dunderverk. Vi hadde gode innledende runder, de lyttet til våre ønsker, kom tilbake med presise og gode forslag samt tok disse videre til en annen plattform enn jeg hadde sett tidligere. Hjemmesidene ble lansert med meget god respons. Vi har meget god pågang og våre nye og eksisterende kunder, kommenterer både innhold, utførelse og ikke minst oppbyggingen av våre nye hjemmesider. På bakgrunn av dette kan jeg trygt anbefale Dunderverk til nye kunder.

Pål Karterud — daglig leder
Ny nettside med publiseringsløsning for Telemarkhytter

Benjamin Ward

Etter å ha endelig lansert hjemmesiden som vi har jobbet med over et par måneder er jeg ikke annet enn storfornøyd. Den fremhever det jeg jobber med på en god måte, og er ikke minst enkel å vedlikeholde og oppdatere selv. Dunderverk har vært meget profesjonelle gjennom hele prosjektet, flinke til å følge meg opp og har tilpasset siden etter mitt behov. På kort tid har jeg fått mange gode tilbakemeldinger på hjemmesiden, det er stas!

Benjamin Ward — fotograf
Nettløsning og visuell identitet for fotograf Benjamin Ward

POWER Retail Norge AS

POWER har ved flere anledninger benyttet seg av Dunderverk sine tjenester. De utviser til enhver tid en unik presisjon, effektivitet og er svært konkurransedyktige på pris. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet så langt og vi gleder oss til et videre samarbeid med disse dyktige menneskene.

Remi Wilberg — varehussjef

Innovasjon AS

Vi i Innovasjon AS er godt fornøyd med resultatet etter vårt samarbeid med Stig og Eirik i Dunderverk. Det var viktig for oss å velge en lokal ressurs for å gjennomføre vår prosjekt med ny identitet og nye nettsider. Dunderverk er effektive og kreative, og presenterte raskt en skisse til vår nye logo som vi i Innovasjon AS kunne identifisere oss med. De har laget en lett forståelig publiseringsløsning og har vært lydhøre for vår innspill.

Ingar Brokke — daglig leder
Nettløsning og visuell identitet for konsulentselskapet Innovasjon AS

ADMV

Genuine fagfolk med høy presisjon og lidenskap for faget. Dunderverk forsto mine behov med en gang!

Andreas Dahl — gründer
Visuell Identitet og materiell for ADMV

Inspiria Rektruttering

Dunderverk opplevdes som en viktig og god partner ved etableringen av Inspiria Rekruttering og jobbet frem definering av verdier og målsettinger før det visuelle uttrykket ble utviklet. Dunderverk er gode på det visuelle, men er også meget gode og oppdaterte på morderne teknisk løsninger på alle plattformer. De er meget pliktoppfyllende og kan stoles på blant annet både i forhold til fremdrift, løsning og pris.

Arne Askautrud — daglig leder
Visuell identitet og nettside for Inspiria Rekruttering

Creative Mill

Dunderverk har teft for design og har laget en lekker responsiv nettside for Creative Mill på en meget profesjonell måte. Vi er meget fornøyd med samarbeidet og ikke minst resultatet!

Beate Hurum Berg — daglig leder
Visuell identitet og nettside for Creative Mill

Kontakt Dunderverk for en hyggelig prat!