Snapchat-grafikk for Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er Europas nest største handelshøyskole med over 20.000 studenter. Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. Alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Lansert: Februar 2016

Hva vi har levert

For Handelshøyskolen BI har Dunderverk designet fem grafiske illustrasjoner til bruk på Snapchat. Illustrasjonene vil kunne dukke opp i settinger det er naturlig for Handelshøyskolen BI å kunne bruke disse. For eksempel kan de dukke opp som valg når du befinner deg på en av skolene rent geografisk eller i forbindelse med et av Handelshøyskolen BI sine arrangementer og eventer.

Avdeling Oslo

Hoved-illustrasjonen for Oslo avdelingen viser Handelshøyskolen BI sine lokaler plassert på en solid by-grunn. I bakgrunnen kan man skimte Holmenkollen, fjell og frodig natur. Fjelltoppene og deres form kan også illustrere grafer som i et diagram.

Skolevariantene

Illustrasjon nummer to er en generell variant som alle skolene skal kunne benytte. Den er utformet som en banner med fjell og fjord som bakgrunn. Hver skole har fått en liten detalj fra deres by. Oslo har Holmenkollen, Bergen har Fløybanen, Stavanger har Prekestolen og Trondheim har Nidarosdommen.