Ny nettside med publiseringsløsning for Telemarkhytter

Telemarkhytter leverer skreddersydde løsninger, eksklusive hytter som tilpasses kundens ønsker og behov ned til minste detalj. Hyttene kjennetegnes av store luftige rom, gjennomtenkte planløsninger, interiørelementer av ypperste kvalitet, strøken finish, åpne og overbygde terrasser. Telemarkhytter AS er en bedrift i FH Gruppen. Gruppen er Norges største hyttebygger og leverer over 500 hytter i år.

Lansert: November 2016

Hva vi har levert

For Telemarkhytter har Dunderverk utviklet, designet og skreddersydd en ny nettløsning som legger stor vekt på en oversiktlig og brukervennlig presentasjon av deres hytter. Nettsiden er responsiv og tilpasset alle skjermstørrelser. Det er lagt opp til at nettsiden skal fungere som en presentasjon for de som ikke kjenner til Telemarkhytter fra før eller som et oppslagsverk for de som leter etter en konkret hytte.

Dette er en ny nettside som bruker store bilder for å sette brukeren inn i Telemarkhytter sin verden. Teknisk informasjon og detaljer er lett tilgjengelig og det er lagt inn sorteringer i forhold til de forskjellige hyttemodellene.

Publiseringsløsning og SEO

Dunderverk har integreret en publiseringsløsning som gjør at Telemarkhytter kan oppdatere og publisere nytt innhold på en enkel og oversiktelig måte. Publiseringsløsningen er skreddersydd for Telemarkhytter sine behov, på denne måten er alt av unødvendig informasjon fjernet og man får en ryddig og enkel måte og oppdatere en nettside på.

Nettløsningen er bygget slik at det er lagt til rette for at tekster og innhold er søkemotoroptimalisert og tilgjengelig på en god måte.

Se nettløsningen her