Nettside med blogg for Marian Aas Hansen

Kategorier

Nettløsninger

Lansert

juni 2015

Marian Aas Hansen startet sin musikalske karriere i tenårene som sangsolist i storband. Siden slutten av 90-tallet har hun gjort seg bemerket gjennom konserter, TV-opptredener og ikke minst sceneshow. Da hun gikk ut fra Bårdar-akademiet i 1998 gikk hun rett ut i jobb i sommershowet «Thank you for the music» - en hyllest till ABBA. (Regi-Runar Borge). Dette showet ble spilt både i Sandefjord og Tromsø og til sist på Sentrum Scene i Oslo. I 2013 ga hun ut sitt første album på norsk, juleplaten «Stille natt», som fikk strålende kritikker.

Hva vi har levert

Dunderverk har designet og utviklet ny nettside med publiseringsløsning for Marian Aas Hansen. Det er stort fokus på innhold og store bilder, og siden fronter Marian som artist, sanger og låtskriver. Siden er utviklet responsivt slik at den vises optimalt på alle skjermstørrelser.

Vi har i tillegg implementert egen publiseringsløsning slik at Marian kan oppdatere siden selv på farten. Slik vil Marian hele tiden kunne holde siden oppdatert og la den leve videre med nytt innhold og nye blogginnlegg.

Nettsiden til Marian vist på mobil og nettbrett
Nettsiden til Marian vist på mobil og nettbrett
Nettsiden til Marian vist på stor skjerm
Nettsiden til Marian vist på stor skjerm