Nettløsning og visuell identitet for konsulentselskapet Innovasjon AS

Innovasjon AS er et konsulentselskap som hjelper næringslivet med å utnytte sine IT-investeringer på en optimal måte. Innovasjon AS ble etablert i 1998 og teller i dag 19 mennesker med kontorer på Bjørkelangen, Lillestrøm og Bergen.

Lansert: September 2016

Hva vi har levert

For Innovasjon AS har Dunderverk laget en ny nettside i tråd med deres verdier og ønsker. Nettsiden bygger på Innovasjon AS som et trygt og solid selskap med troverdighet og tyngde. Med friske farger og brukt av typografi har den også fått et moderne utseende, uten at det går på bekostning av brukervennlighet. Den nye nettsiden er oversiktelig å navigere gjennom, og Innovasjon AS kan enkelt oppdatere nettsiden selv ved hjelp av vår publiseringsløsning.

Responsiv nettside

Alle våre nettløsninger tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at innhold alltid kommer godt frem uansett om man ser den på mobil, nettbrett eller store skjermer.

Visuell identitet

Vi har frisket opp Innovasjon AS sin logo, men beholdt endel av den tidligere identiteten. Den skarpe blåfargen er med på å skape et tidsriktig uttrykk med historisk inspirasjon fra internett på 90-tallet, da Innovasjon AS ble stiftet.

Se nettløsningen her