Nettløsning og visuell identitet for fotograf Sverre Hjørnevik

Sverre Hjørnevik er en anerkjent fotograf fra Voss, og hans fotografier har frontet flere forsider på kjente ski- og friluftsmagasiner.

Lansert: Desember 2016

Hva vi har levert

Vi har laget ny nettløsning og identitet til fotograf Sverre Hjørnevik. Nettløsningen er skreddersydd for Sverre Hjørnevik, med spesielt stort fokus på bildene. Bildene blir presentert på en oversiktlig og brukervennlig måte, uansett skjermstørrelse. Vi har sammen med Sverre Hjørnevik funnet en teknisk god løsning som løser enkelte visuelle utfordringer med stående og liggende bilder på forskjellige skjermstørrelser. Dette løste vi kun ved hjelp av vår skreddersydde publiseringsløsning og ren CSS. Resultatet ble dermed en veldig lett kode som gjør nettløsningen bedre på mobile enheter, noe vi legger stor vekt på.

Publiseringsløsning (CMS)

Dunderverk har integreret en publiseringsløsning som gjør at Sverre kan oppdatere og publisere nytt innhold på en enkel og oversiktelig måte. Publiseringsløsningen er også skreddersydd, på denne måten er alt av unødvendig informasjon fjernet og man får et ryddig verktøy å oppdatere nettsiden med.

Nettsiden er responsiv og tilpasset alle skjermstørrelser. Nettløsningen er også bygget slik at det er lagt til rette for at tekster og innhold er søkemotoroptimalisert og tilgjengelig på en god måte.

Ny identitet

Vi har også designet ny logo til Sverre. En tydelig og stilren visuell identitet med et visuelt symbol som blant annet representerer rammene Sverre jobber innenfor. Identiteten skaper et unikt visuelt uttrykk som gjør at Sverre kan fortsette å bygge egne verdier inn i denne.

Se nettløsningen her