Nettløsning og visuell identitet for fotograf Benjamin Ward

Benjamin A. Ward er en redaksjonell og kommersiell fotograf med base i Oslo. De siste ti årene har han jobbet for en rekke nasjonale og internasjonale aviser og magasiner, men også med store kommersielle kunder.

Lansert: November 2016

Hva vi har levert

Vi har laget ny nettløsning til fotograf Benjamin Ward. Nettløsningen er skreddersydd for Benjamin, med spesielt stort fokus på bildene. Bildene blir presentert på en oversiktlig og brukervennlig måte, uansett skjermstørrelse.

Vi har sammen med Benjamin funnet en teknisk god løsning som løser enkelte visuelle utfordringer med stående og liggende bilder på forskjellige skjermstørrelser. Dette løste vi kun ved hjelp av vår skreddersydde publiseringsløsning og ren CSS. Resultatet ble dermed en veldig lett kode som gjør siden bedre på mobile enheter, noe vi legger stor vekt på i alle våre løsninger.

Publiseringsløsning

Dunderverk har integreret en publiseringsløsning som gjør at Benjamin kan oppdatere og publisere nytt innhold på en enkel og oversiktelig måte. Publiseringsløsningen er skreddersydd for Benjamin sine behov, på denne måten er alt av unødvendig informasjon fjernet og man får et ryddig verktøy å oppdatere nettsiden med.

Responsivt design og SEO

Nettsiden er responsiv og tilpasset alle skjermstørrelser. Nettløsningen er også bygget slik at det er lagt til rette for at tekster og innhold er søkemotoroptimalisert og tilgjengelig på en god måte.

Visuell identitet

Vi har også designet ny logo til Benjamin Ward. En tydelig og stilren visuell identitet med et visuelt symbol som blant annet representerer bokstavene «B» og «W» og lysstråler som reflekteres. Identiteten skaper et unikt visuelt uttrykk som gjør at Benjamin Ward kan fortsette å bygge egne verdier inn i denne.

Se nettløsningen her