Scroll down for more info

Nettløsning og visuell identitet for Casper Ruud

Casper Ruud er rangert blant de 150 beste tennisspillerene i verden. Han begynte å spille tennis allerede som fireåring og er født og oppvokst i Bærum i Norge. Hans profesjonelle karriere startet i 2016 og han er allerede blitt en av de største tennispillerene i Norge gjennom tidene. Dunderverk er stolte av å kunne være en digital brikke i hans vei mot toppen.

Lansert: August 2017

Lenke: casper-ruud.com

Visuell identitet og nettside

Dunderverk har vært en viktig brikke i det kreative arbeid i forbindelse med utvikling av hele hans visuelle identitet og konsept. Logoen til Casper Ruud er designet med bakgrunn i forbokstavene C og R. Disse er visuelt utformet slik at de kan symbolisere blant annet verdier fra tennis som; fart, styrke, bevegelse og teknikk. Nettsiden fronter hans sterke profil og er utformet slik at den lett tilpasser seg responsivt i forhold til alle skjermstørrelser og enheter. Den har en bærende grønn farge som gjør at man lett kjenner seg igjen på nettsiden samtidig som dette skaper en veldig sterk profil for Casper Ruud. Grønt er også en farge som er hentet fra tennis.

Nettsiden til Casper Ruud inneholder også en nyhetsdel som lett kan deles i sosiale medier. Vi har også lagt til rette for søkemotoroptimalisering (SEO) slik at Google og andre søkemotorer lett skal kunne identifisere innholdet ved søk.

Casper Ruud Live Stream

Tennis får ikke så mye oppmerksomhet i Norge og svært lite TV-dekning. Vi har derfor lagt opp til at man kan følge Casper Ruud Live på hans nettside når dette er tilgjengelig. Dette gjør at man lettere kan følge det norske tennistalentet på hans reise jorden rundt for å nå sitt mål.

Publiseringsløsningen (CMS)

Publiseringsløsningen er veldig enkel å bruke. Den er også responsiv slik at Casper Ruud kan oppdatere innhold på siden uansett hvor han befinner seg i verden både på mobil, nettbrett eller hans bærbar PC.

Se nettløsningen her