Scroll down for more info

Nettløsning og visuell identitet for Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen er en av verdens beste rally kjørere i WRC sirkuset. Han avsluttet en sterk sesong i 2017 med å vinne den siste runden i WRC Australia. Andreas Mikkelsen er nå en del av Hyundai Motorsport.

Lansert: April 2017

Lenke: andreasmikkelsen.com

Hva vi har levert

For Andreas Mikkelsen har Dunderverk utviklet en ny visuell logo, ny nettløsning og kreativt arbeid i forbindelse med utvikling av hans nye nettside/identitet. Andreas Mikkelsen har fått utviklet en nettløsning som fremmer han som en offentlig person og som en av verdens beste rally-sjåfører i WRC. Bilde på forsiden av nettsiden gjenspeiler disse to sidene på en personlig og enkel måte.

Nettsiden inneholder automatisk oppdatering av «next race», to separate bloggløsninger og et stort bildegallery. Bildene blir automatisk skalert og “croppet” ved opplasting. Vi legger tilrette for søkemotoroptimalisering (SEO) slik at Google lett skal kunne identifisere innholdet ved søk.

Publiseringsløsningen (CMS)

Publiseringsløsningen er enkel og tilrettelagt for de ønsker og behov Andreas Mikkelsen og hans team har for å kunne vedlikeholde nettløsningen.Både nettsiden og publiseringsløsningen er responsiv slik at bloggen enkelt kan oppdateres fra mobiltelefonen når han er på farten.

Se nettløsningen her