Nettløsning med sakssystem for Riksmekleren

Riksmeklerens oppgave er å mekle i interessetvister mellom partene i arbeidslivet, dvs. tvister om opprettelse eller revisjon av tariffavtaler. Virksomheten ledes av riksmekleren.

Lansert: Februar 2018

Lenke: riksmekleren.no

Hva Dunderverk har levert

For Riksmekleren har Dunderverk utviklet en ny nettløsning med en publiseringsløsning som også håndterer deres saker på en enkel og brukervennlig måte også internt. Riksmekleren kan nå enkelt oppdatere nettsiden selv ved hjelp av vår tilpassede publiseringsløsning som er responsiv.

System for saksbehandling

I tillegg til et nytt publiseringssystem, er alle tidligere saker fra gammel nettløsning overført. Dette gjelder da over 700 saksbehandlinger, og mer enn 500 nyhetsinnlegg datert helt tilbake til 2005. Alt har blitt importert og tilpasset det nye publiseringssystemet, og er naturligvis editerbart og organisert for fremtiden.

Tilpassinger for Riksmekleren

For Riksmekleren har vi blant annet utvidet publiseringsløsningen med et eget sakssystem som håndterer alle saker internt og på Riksmeklerens nettside. Systemet viser og filtrerer saker basert på sakens status som lett endres underveis. Nettløsningen er responsiv og tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at innhold alltid kommer godt frem uansett om man ser den på mobil, nettbrett eller store skjermer.

Se nettløsningen her

Visuell identitet

Dunderverk har også designet Riksmeklerens visuelle identitet, denne er blitt integrert på en brukervennlig og oversiktlig måte. Riksmekleren sin nye visuelle identitet kan du se her.