Nettløsning med hyttevelger for Nordlyshytter

Nordlyshytter er et selskap under FH Gruppen. Nordlyshytter spesialiserer seg på hytter tilpasset flotte utsiktstomter rundt om i landet.

Lansert: Mars 2017

Hva vi har levert?

For Nordlyshytter har Dunderverk utviklet en ny nettløsning som fronter Nordlyshytter sin visjon og innhold på en oversiktelig og god måte. Det er lagt vekt på at forsiden skal kunne fungere som en inngang for de som ikke kjenner Norslyshytter fra før. Når man har fått en enkel innføring kan man fordype seg i Nordlyshytter sine hytteløsninger og innhold. I forbindelse med hytteoversikten er det blitt utviklet en egen hyttevelger. Denne gjør det enkelt for brukeren å sortere hyttene etter eget ønske basert på blant annet; pris, størrelse og sengeplasser.

Publiseringsløsning

Nettsiden er bygget på Dunderverk sin publiseringsløsning som gjør det enkel og intuitiv og oppdatere innholdet på siden. Både nettløsningen og publiseringsløsningen er responsivt, og tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen brukeren er på. Dette gjør at siden også kan oppdateres fra en mobiltelefon på farten.

Se nettløsningen her