Nettløsning med flere språk for teknologiselskapet Datek

Datek Wireless AS er en av Norges ledende leverandører av tilpassede M2M og IoT-løsninger til bedriftsmarkedet. De har lang erfaring med løsnings- og produktutvikling. De leverer til bedrifter innen privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa.

Lansert: April 2017

Lenke: datek.no

Hva har vi levert?

For teknologiselskapet Datek har Dunderverk utviklet og designet en ny nettløsning og definert en visuell identitet. Datek har ansatte med høy faglig kompetanse som fint kunne gjort utviklet nettløsningen selv. Men en viktig faktor for Datek i prosessen var å avstå fra bruken av standardmaler for hjemmesider og skape en tydelig visuell identitet. Dette passet Dunderverk perfekt da dette er noen av Dunderverks grunnverdier. Datek fikk med dette en skreddersydd løsning som ble utviklet med deres visjon, målgruppe og ønsker som fundament.

Publiseringsløsning

Den nye nettløsningen til Datek er bygget på et CMS-system Dunderverk har spesialisert seg på kalt Perch Runway. For Datek var CMS-systemet underordnet, hovedfokus var på hvilken funksjonalitet som blir støttet i verktøyet. Perch Runway tilfredsstiller alle deres krav.