Nettløsning med flere språk for teknologiselskapet Datek

Kategorier

Nettløsninger

Lansert

april 2017

Datek Wireless AS er en av Norges ledende leverandører av tilpassede M2M og IoT-løsninger til bedriftsmarkedet. De har lang erfaring med løsnings- og produktutvikling. De leverer til bedrifter innen privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa.

Hva har vi levert?

For teknologiselskapet Datek har Dunderverk utviklet og designet en ny nettløsning og definert en visuell identitet. Datek har ansatte med høy faglig kompetanse som fint kunne gjort utviklet nettløsningen selv. Men en viktig faktor for Datek i prosessen var å avstå fra bruken av standardmaler for hjemmesider og skape en tydelig visuell identitet. Dette passet Dunderverk perfekt da dette er noen av Dunderverks grunnverdier. Datek fikk med dette en skreddersydd løsning som ble utviklet med deres visjon, målgruppe og ønsker som fundament.

Publiseringsløsning

Den nye nettløsningen til Datek er bygget på et CMS-system Dunderverk har spesialisert seg på kalt Perch Runway. For Datek var CMS-systemet underordnet, hovedfokus var på hvilken funksjonalitet som blir støttet i verktøyet. Perch Runway tilfredsstiller alle deres krav.

Datek skriver selv:

Et viktig poeng for oss i prosessen var å avstå fra bruk av standardmaler for hjemmesider og skape vår egen identitet. Her har vi hatt et flott samspill med Dunderverk, som har utfordret oss til å ta i bruk nye designimpulser fra inn- og utland. Samtidig har vi vært opptatt av å få inn egne designelementer og har brukt mye tid sammen med Dunderverk på valg av fonter. Du har kanskje ikke lagt merke til det – men det er selvfølgelig et helt bevisst valg av fonten “Source code”. Den understreker vår identitet som en teknisk bedrift. Utvikling av hjemmesider er et eget fagområde – bruk ekstern hjelp for å få det bra, men involver deg i prosessen for å ta eierskap til resultatet og den videre innholdsproduksjonen. De har bidratt med mange innspill underveis knyttet til både design, innhold og søkemotoroptimalisering.

Se Datek sin nye nettløsning her.
Les mer om prosessen med ny nettside her.

Datek sin nye nettløsning vist på nettbrett og mobil
Datek sin nye nettløsning vist på nettbrett og mobil
Datek sin nye nettløsning vist på stor skjerm
Datek sin nye nettløsning vist på nettbrett og mobil