Scroll down for more info

Nettløsning med blogg for Henrik Kristoffersen

Henrik Kristoffersen er en norsk alpinist fra Løvenstad i Rælingen. Han spesialiserer seg på slalåm og storslalåm. Henrik vant sin første OL-medalje med bronseplassen i slalåm under lekene i Sotsji, og ble med det tidenes yngste mannlige medaljevinner i olympisk alpint. Henrik Kristoffersen ble «World Cup Slalåm Winner» i 2016

Lansert: Oktober 2015

Lenke: henrikkristoffersen.com

Hva vi har levert

Dunderverk har utviklet en nettløsning med blogg for Henrik. Ved hjelp av en gjennomgående farge, font og bildebruk er det ikke i tvil om at du er på Henrik Kristoffersen sine nettsider. Fargen gjenspeiler verdier som; vinter, kaldt og nordisk samtidig som bildene er med på å sette oss inn Henrik sin verden.

Video

På forsiden av nettsiden til Henrik har vi integrert video i bakgrunnen. Denne er lagt opp så den skal fungere som et vanglig bakgrunnsbilde, uten lyd og med automatisk avspilling. Videoen fungerer også på mobil og nettbrett.

Publiseringsløsning og blogg

Siden er designet og uviklet med utgangspunkt i Henrik sine egne ønsker og behov. Han kan selv oppdatere innholdet og legge ut blogginnlegg i den integrerte bloggdelen. Alt håndteres i den integrerte publiseringsløsningen som er veldig enkel og oversiktelig å bruke. Sidene er skreddersydd ut ifra den informasjonen de ønsket å formiddle, som resultatlister, kalender og blogg. Vi har også utviklet en funksjon som gjør at deler av kalenderen blir hentet inn på forsiden automatisk.

Se nettløsningen her