Scroll down for more info

Nettløsning for produksjonsbyrået Artbox

Artbox er et kreativt grafisk produksjonsbyrå som forvalter den visuelle profilen til flere av Norges største selskaper gjennom design og produksjon for skjerm og trykk. Artbox holder til i Oslo og er en samarbeidspartner av Dunderverk.

Lansert: Desember 2017

Lenke: artbox.no

Hva har vi levert?

For produksjonsbyrået Artbox har Dunderverk utviklet en ny nettløsning som bygger på deres verdier. Nettsiden er moderne og tar utgangspunkt i deres visuelle identitet. En viktig faktor ved utviklingen av siden var å få frem deres arbeidsmetode på en god måte. Siden er designet av Artbox i samarbeid med oss.

Design

Dunderverk har bistått Artbox i designprosessen som digitale rådgivere. Vi har kommet med råd om hvordan siden burde bygges i forhold til blant annet URL-struktur. Vi har også kommet med råd i forhold til hvordan layouten på siden vil fungere best i forhold til forskjellige skjermstørrelser og responsivt design.

Publiseringsløsning

Den nye nettløsningen til Artbox er bygget på et CMS-kit Dunderverk har spesialisert seg på. For Artbox var det viktig med en publiseringsløsning (CMS-system) som er enkel å bruke uten at det går på bekostning av funksjonalitet. Publiseringsløsningen er lett å sette seg inn i og krever svært liten opplæring. Den er også lagt opp slik at alt av unødvendige valg og knapper er borte. Oppdatering av deres nettløsning kan nesten ikke gjøres enklere enn dette.

Se nettløsningen til Artbox her.