Digital designmanual og logodesign for Birger N. Haug

Birger N. Haug AS er en privateid bilforretning, stiftet i 1947 av Birger N. Haug. Bedriften eies i dag av Carl Einar Haug og Petter N. Haug. Birger N. Haug AS har vært landets ledende Nissan forhandler i over 20 år, og landets største Subaru forhandler i 15 år. De er en fullverdig bilpartner som tilbyr salg av nye og brukte biler, verkstedtjenester, skadesenter og bilutleie.

Lansert: November 2015

Hva har vi gjort?

For Birger N. Haug har Dunderverk designet nytt visuelt uttrykk på logo og definert nye fargeverdier til den visuelle profilen. Logoen ble frem til nå skrevet i fonten Arial og det visuelle uttrykket hang ikke helt sammen. Den nye logoen bygger på de samme elementene men har fått et mye luftigere uttrykk og er nå basert på fonten Avenir Next. Logoen kan fritt brukes med eller uten «payoff».

Visuell identitet og digital designmanual

I forbindelse med designet på den nye logoen ble det også utarbeidet en komplett grafisk profil som vi har satt opp i en digital designmanual for Birger N. Haug. Her kan Birger N. Haug eller leverandører av Birger N. Haug laste ned alle logoversjoner, finne fargeverdier, laste ned maler og sette seg inn i retningslinjer i forhold til bruk av logo og annet grafisk materiell.

Se den digitale designmanualen her