Om Dunderverk

Dunderverk ble etablert i slutten av 2014.

Dunderverk er gode på å finne løsninger, forbedringer og potensiale, spesielt innenfor digitale medier. Det blir lagt stor vekt på det menneskelige i teknologien og løsningene deres. Det handler om mer enn design og utvikling, det handler også om forståelsen og troen på at man kan gjøre produkter og tjenester annerledes og bedre.

Historien bak navnet Dunderverk

Navnet Dunderverk har flere verdier og meninger. Ordet er blant annet satt sammen av «dunder» og «verk». «Dunder» er kraften vi legger i våre prosjekter, det er også effekten vi jobber for å oppnå i alle våre prosjekter. «Verk» er alt vi gjør, våre kundeprosjekter og interne prosjekter. Ideer og konsepter vi realiserer er også verk.

Trekker man ut «D»´en som står for blant annet «digitale» og «design» så står man igjen med ordet «underverk». Underverk er noe stort og kanskje uoppnåelig for de fleste. Men det er også et bevis på å tro på noe som er større en det man kan forestille seg. Ved å tro på at man kan få til noe større vil man hele tiden flytte grenser og få til nye ting man ikke hadde gjort om man er fornøyd med ting som det er. Med andre ord har vi en drøm om å skape digitale underverk, dette er noe vi i Dunderverk strekker oss langt etter og som motiverer oss i alt vi gjør.

Våre tjenester