Logo i negativ

På mørke flater, bilder eller bakgrunner skal man benytte logoen i negativ.

(NB! Høyreklikk og lagre for å unngå automatisk konvertering av farger i noen browsere.
Gjelder kun filer som skal trykkes.)

Logoens minimumsstørrelse

PelsPels i høydeformat kan brukes ned til minste breddestørrelse på 10mm på trykk og ned til 35px på digitale medier. Logoen i breddeformat kan brukes ned til minste breddestørrelse på 22mm på trykk og ned til 80px på digitale medier. Dette er de minste størrelsene logoen skal brukes i.

Bruk av logo

Rundt logoen skal det alltid være minimum X bredde og X høyde med luft slik at logoen får stå alene. X tilsvarer høyden til bokstaven «P» i PelsPels. Logoen bør aldri bli forstyrret av eller koblet sammen med andre elementer som reduserer dens tydelighet og lesbarhet.

Feil bruk av logoen

Logoen skal aldri strekkes i bare høyde- eller bredderetning. Den skal heller aldri brukes utfallende i en form eller bli kuttet. Logoen skal hovedsakelig ikke brukes med andre farger enn sort eller hvitt.

Om PelsPels

PelsPels er en barbersalong med ambisjon om å vekke til live det glemte håndverket til et av verdens eldste yrker. Vi skal jobbe med de beste, og hver barberer er plukket ut av Lord Jack Knife, en av verdens beste barberere.

Barberakademi

Det er ikke frisører som jobber hos PelsPels, men barberere. En barberer har gått i skole på et barberakademi og lært seg håndverket der. Alle som har forsøkt barbering med kniv vet at dette er en kunst som krever presisjon og nitidig trening, og det kreves flere års erfaring for å få den endelige tittelen som barberer. Derfor tilbyr vi også forskjellige priser ut fra hver barberers erfaring, det strekker seg fra tittelen ”junior barber”, som er en ferdig utdannet barberer ansett som klar til å jobbe med kunder, til ”master barber”, som er det høyeste utdanningsnivået for barbere.

Menyen spenner fra klassisk herreklipp og skjeggtrim til mer avanserte behandlinger og tradisjonell barbering med varme håndklær.

Typografi og tekststørrelser

Roboto Light skal konsekvent brukes i all kommunikasjon fra PelsPels. Dette er en tydelig, informativ og lett lesbar font som ikke tar for mye oppmerksomhet rent visuelt. På overskrifter eller uthevet skrift skal det brukes Roboto Regular eller Medium, vurderes etter skriftstørrelse og bruk. Skriftstørrelser justeres ned på smarttelefoner og nettbrett.

Roboto Light

Overskrift

Print 30pt/36

Digitalt 40px/1.3

Ingress

Print 15pt/20

+ 5em tracking

Digitalt 23px/1.5

Underoverskrift

Print 15pt/18

Digitalt 20px/1.5

Brødtekst

Print 10pt/13

+ 5em tracking

Digitalt 16px/1.55

+ 0.1px letter-spacing

Liten tekst

Print 7pt/10

+ 5em tracking

Digitalt 13px/1.6

+ 0.2px letter-spacing

Last ned format:

Farger og fargeverdier

Sort er den gjennomgående fargen og skal alltid brukes i profilsammenheng.

Fargeverdier

Hovedfarge

Pantone Process Black U

CMYK 0, 0, 0, 100

RGB 0, 0, 0

HEX #000000

Last ned format:

Designet og utviklet av Dunderverk