Scroll down for more info

Toppidrettsutøvere i samarbeid med Dunderverk

Dunderverk jobber tett med noen av landets største idrettsutøvere innen tre forskjellige idrettsgrener. Henrik Kristoffersen var den første utøveren Dunderverk startet samarbeidet med. Og etterhvert har vi også gjort samarbeid med Casper Ruud og Andreas Mikkelsen.

5. desember 2017

Forfatter: Eirik Grønolen

Hva Dunderverk gjør

Felles for disse utøverene er at Dunderverk har utviklet og drifter deres nettløsninger. Vi bistår også med digital rådgivning og materiell. Med dette samarbeidet kan Dunderverk fronte verdien av å ta “eierskap” til egen merkevare og innhold på nett.

Med alle plattformer og kanaler som har dukket opp med årene har det blitt vanskeligere å styre innholdet man legger ut. En ting vi i Dunderverk mener er viktig er ta egne grep ved og styre hvor opprinnelsen til innholdet legges. Dette gjør man best ved å ha en egen nettside hvor man publiserer egne artikler for så å spre disse i andre kanaler. På denne måten har man eierskap til innhold fremfor om det for eksempel bare ligger på Facebook.

For idrettsutøvere som er mye eksponert i media og som har en enorm interesse rundt seg, spesielt i sosiale medier, så mener vi dette er meget viktig. Akkurat det samme gjelder også for bedrifter og personer som ønsker å ha mer kontroll over egen merkevare digitalt.

Henrik kristoffersen bilde1 w1100
Bilde av Henrik Kristoffersen.

Henrik Kristoffersen

Henrik Kristoffersen er en norsk alpinist fra Løvenstad i Rælingen. Han spesialiserer seg på slalåm og storslalåm og ble blant annet «World Cup Slalåm Winner» i 2016.

Se hele prosjektet her.

Gettyimages 645384886 w1600 w1100
Bilde av Casper Ruud.

Casper Ruud

Casper Ruud er rangert blant de 150 beste tennisspillerene i verden. Hans profesjonelle karriere startet i 2016 og han er allerede blitt en av de største tennispillerene i Norge gjennom tidene.

Se hele prosjektet her.

Av201713461 w1100
Bilde av Andreas Mikkelsen.

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen er en av verdens beste rally kjørere i WRC sirkuset. Han avsluttet en sterk sesong i 2017 med å vinne den siste runden i WRC Australia. Andreas Mikkelsen er nå en del av Hyundai Motorsport.

Se hele prosjektet her.

Kontakt Dunderverk om du er interessert i en uforpliktende prat rundt dine nettsider!

Relaterte artikler