Craft CMS som publiseringssystem

Live preview mens man produserer innhold, tilpasninger for flerspråklige sider, mobiltilpasset kontrollpanel, avanserte bildebehandlingsverktøy, responsivt og snappy kontrollpanel og under konstant forbedring. Hva er det å ikke like med Craft CMS?

21. februar 2019

Forfatter: Eirik Grønolen

Hvorfor Dunderverk foretrekker dette systemet

Vi er alltid på jakt etter de beste løsningene for våre kunder, og bruker derfor mye tid på testing av alle alternativ der ute. Vi foretrekker Craft CMS fordi det er det mest intuitive, brukervennlige og i våre øyne fremtidsrettede publiseringssystemet der ute per dags dato.

Moderne publiseringsplattform

  • Avansert bildebehandling
  • Mobiltilpasset kontrollpanel
  • Raskt og responsivt
  • Trygghet for webredaktører med “soft-deletes”, som gir deg muligheten til å angre endringer du har gjort.
Why content creators 02 w1100
Skjermbilde av Craft CMS sin forhåndsvisning.

Lett, raskt og intuitivt brukergrensesnitt

Dersom du tidligere har erfart hvordan det er å jobbe med eksempelvis EpiServer, Wordpress, Drupal, Joomla eller liknende, vil Craft være et veldig friskt pust. Akkurat slik man er godt vant til at nettsider funker utad, fungerer Craft på innsiden i sitt kontrollpanel. Dette gjør innholdsarbeidet til en fryd å jobbe med.

Why content 03 w1100
Bilderedigering i Craft CMS.

Avansert fil- og bildebehandling

Oversiktlig arkivering av filer er veldig viktig, spesielt på redaksjonelt tunge nettsider med mye ressurser.Craft kommer standard med crop-verktøy, rotering, Enkel og intuitiv bildenavngiving, oppsett for bildekomprimering.

Matriser

Dette er kanskje det som apellerer mest til innholdsprodusenter. Matriser er Craft sin løsning på å gi innholdsprodusent seksjonerte innholdsblokker som man fritt kan stokke i rekkefølgen man ønsker, og tilpasse sine behov. Vi elsker å jobbe med matriser i Dunderverk, og godt opsatte matriser vil gjøre innholdsproduksjon til en fryd selv for de mest kresne.

Matriserv2 w1100
Matriser i bruk.

Avansert tilgangsstyring

Ofte er det behov for å veldig finpusset definere tilganger til enkelte områder enten på siden eller i kontrollpanelet. Her skinner Craft sin løsning i veldig godt lys, da den gir meget detaljert tilgangsstyring både pr. bruker eller brukergruppe.

Flerspråklig nettløsning

Dersom du har “sub brands” eller behov for forskjellige språkversjoner av nettsiden er du i gode hender med Craft. Spesifikke instillinger for slike “multi-sites” er innebygget funksjonalitet i løsningen.

Perfekt for både utviklere og designere

Systemet er moderne oppbygget, som sørger for rask og effektiv utviklingsfase. Systemet er også ekstremt fleksibelt bygget opp, som betyr at designere og utviklere kan jobbe tett sammen fra start til slutt.