Scroll down for more info

Alternativ til WordPress og andre publiseringsløsninger

Det er mange som har brukt WordPress som publiseringsløsning tidligere, men som nå har gått over til andre mer fleksible publiseringsløsninger. Det er viktig å sette seg inn i hva man vil med en publiseringsløsning før man velger selve løsningen.

7. januar 2016

Forfatter: Eirik Grønolen

Det finnes mange alternativer til WordPress, men ofte handler det ikke om enten eller, men heller hva som skal oppdateres og hvordan man ønsker å gjøre dette. Brukervennlighet, riktige valg og tilpassingsevne er noen faktorer vi legger stor vekt på i vårt valg av publiseringsløsning. Her er noen av grunnene til at vi og andre har valgt Perch publiseringsløsning som et alternativ til WordPress på flere nettsider og på våre egne nettsider.

Strømlinjet arbeidsflyt og raske nettløsninger

Perch CMS er utviklet for å redigere innhold på en nettside fra grunn av og opp. Perch er ikke et verktøy for blogging som også kan brukes til å redigere innholdet på en nettside. Perch implementeres etter at nettløsningen er designet og kodet ferdig. Ønsker man for eksempel en egen blogg på nettsiden er det ikke noe problem å legge inn dette også. Dette gjør opplevelsen rundt administreringen av innholdet veldig strømlinjeformet og oppgavefokusert.

En løsning for profesjonelle webdesignere og utviklere

Perch er designet for at profesjonelle webdesignere og utviklere skal kunne implementere dette for sine kunder på deres nettløsninger. Perch ønsker ikke å rette seg mot sluttmarkedet, de vil fremme fordelene og behovet man har når man designer og utvikler nettløsninger som kundene kan oppdatere selv. Dette gjør at Perch har fullt fokus på webdesignere og utviklere sine behov i alt de gjør.

Tilbakemeldingene fra sluttkundene viser at nesten all tid man tidligere brukte på opplæringen av systemet nå er borte ved bruk av Perch. Brukergrensesnittet gir mening og man kan lett tilpasse felter å legge til hjelpetekster i løsningen.

Nettløsningen kodes på den måten du ønsker

Perch har ingen ferdige temaer som må tilpasses, du har full kontroll over din egen kode som Perch implementeres inn i. Du kan også benytte et ferdig rammeverk for så å implementere Perch i dette om du ønsker det. Perch er basert på PHP og det er fullt mulig å tilpasse løsningen akkurat slik du måtte ønske.

Designet for å være raskt

Perch er designet for å være et raskt system. Perch ser hele tiden etter de beste og raskeste måten å presentere innholdet på, slik at brukerene hele tiden har tilgang til en så rask nettside som mulig.

Perch har også et super raskt administrasjonspanel. Perch sørger for at oppdateringen i publiseringsverktøyet ikke vil gjøre siden treg og og vanskelig, selv med mye data og innhold.

Direkte support av et eget Perch team

Inkludert med lisensen følger en egen supportavtale knyttet direkte opp mot Perch sitt utviklingsteam. Perch sitt nettverk er også meget behjelpelig og du får raskt svar på forum om du har et spørsmål eller problemstilling som du lurer på.

Med full oversikt over din originale kode og ingen behov for tredjeparts integrering eller eksterne rammeverk kan Perch forsikre deg om at sikkerheten er iveratatt og på høyeste nivå.

Gi nettsiden rom til å vokse

Med Perch publiseringssystem er det ikke noe problem å legge til funksjoner og bygge opp publiseringssystemet etter behov. Start med en enkel løsning der kunden kun kan oppdatere de områdene som må kunne oppdateres for så å åpne opp for mer redigering og funksjonalitet etterhvert. Viser det seg at det er behov for å redigere og holde styr på masse data og innhold kan man oppgradere til Perch Runway på en enkel måte. Perch Runway er en mer avansert utgave av Perch med mer funksjonaltet og styrke i å håndtere større mengder med innhold.

Er du lei av en komplisert administrering av din bedrifts nettside eller ønsker en publiseringsløsning som kan tilpasse seg dine ønsker og behov. Har du i tillegg en liten eller mellom stor nettløsning så anbefaller vi deg å bruke Perch CMS neste gang du skal ha ny nettside.