Tjenester

Identitet

Dunderverk designer identiteter for bedrifter, produkter og tjenester. Vi har blant annet spesialisert oss på digitale designmanualer tilpasset små- og mellomstore bedrifter. En digital designmanual definerer kundens logo, farger og fonter for web, filene kan enkelt lastes ned eller deles digitalt og er alltid tilgjengelig.

Interaksjonsdesign

Dunderverk skaper digitale nettløsninger som er tilpasset alle skjermstørrelser. Vi skreddersyr nettsidene for hvert enkelt prosjekt og legger stor vekt på brukervennlighet og universiell utforming. Vi kan fungere som rådgivere i en startfase av et digitalt produkt og leverer tjenester som UI og UX for flere av våre kunder.

Utvikling

Dunderverk leverer publiseringsløsninger (CMS) tilpasset små- og mellomstore bedrifter, slik at du kan oppdatere innholdet selv. Vi utvikler alle nettsider i HTML5 og CSS3 og er opptatt av å ha en oversiktelig og ryddig kode som også er viktig i forhold til søkemotoroptimalisering.

Design og layout

Dunderverk designer layout til magasiner, årsrapporter, pakningsdesign og kampanjeløsninger med annonser og landingssider. Vi kan også skreddersy HTML-maler til e-postutsendelser og bistå med selve utsendelsen.

Konsepter

Dunderverk utformer konsepter basert på eksisterende eller nye ideer og produkter. Dette gjelder først og fremst digitale tjenester hvor vi ser at løsninger kan gjøres tydeligere ved for eksempel å skape en sterkere visuell profil, gjøre løsningen mer brukervennlig og utforme løsningen mer helhetlig. På denne måten kan løsningen etterhvert bli oppfattet som et begrep der alle elementer kommuniserer det samme. Design, brukergrensesnitt og brukervennlighet er viktige faktorer for å få til et bra konsept.