Om Dunderverk

Dunderverk ble startet med et stort smil, sterke ønsker, mange ideer og tanken om å gjøre muligheter til virkelighet. En stor del av drivkraften bak Dunderverk ligger i Stig og Eirik sin kompetanse, erfaring og kunnskap. De er gode på å finne løsninger, forbedringer og potensiale, spesielt innenfor digitale medier. Det blir lagt stor vekt på det menneskelige i teknologien og løsningene deres. Det handler om mer enn design og utvikling, det handler også om forståelsen og troen på at man kan gjøre produkter og tjenester annerledes og bedre. I tillegg til små og store prosjekter for kunder og samarbeidspartnere, vil Dunderverk satse på egne konsepter. Dunderverk vil skape en arbeidsplass der de drømmer om å jobbe.

Vår filosofi

For oss er det viktig å komme opp med løsninger som er fremtidsrettede og brukervennlige. Vi vil utfordre oss selv, våre kunder og omgivelsene. For å lykkes må man jobbe hardt. Det handler om mer enn å gjøre det komfortable og sikre. Med hard jobbing kommer nye tanker, muligheter og løsninger. Det er dette som inspirerer og motiverer oss hver eneste dag. Vi vil hjelpe våre kunder med å bygge sin drøm, produkt eller tjeneste.

Ansatte

Stig Taftø

Senior designer, partner

Stig har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og har opparbeidet seg en meget sterk forståelse for både trykte- og digitale medier. Han legger stor vekt på de ekstra verdiene det gir å investere i en god visuell identitet og en nettløsning som får ut det fulle potensialet i hvert eneste prosjekt. Han ser muligheter over alt og er ikke redd for å ta en utfordring. Stig har vært med på å bygge opp flere identiteter og merkevarer og har blant annet jobbet med kunder som: Innovasjon Norge, Politiet, Disney, Microsoft, Coop, Smart Club, BilXtra, Völkl, Handelshøyskolen BI, SeaDream Yacht Club og Familiehytta.

(+47) 930 28 905
stig@dunderverk.no

Eirik Grønolen

Interaksjonsdesigner og utvikler, partner

Eirik har solid erfaring innen interaksjons- og web design. Han har stor forståelse for digitale- og trykte medier og legger stor vekt på brukervennlighet. Eirik har stor visuell forståelse og er opptatt av at innholdet alltid skal komme godt frem. Han er også opptatt av at det skal være enkelt for brukeren å oppdatere nettløsningen. Eirik har blant annet jobbet med kunder som: Expert, SeaDream Yacht Club, Telemarkhytter, Sport1, LillestrømBanken, Møller Bil, Røhne & Selmer og MSC Aqua.

(+47) 904 05 052
eirik@dunderverk.no

Eddie Dale

Back-end utvikler

Med utdanning innenfor programmering og design har Eddie sterk forståelse av hele prosessen fra idé til teknisk implementering. Hovedfokuset ligger i krysningspunktet mellom design og koding. Brenner for å finne optimale teknologiske løsninger for å få det beste ut av hvert prosjekt. Har de siste årene jobbet som digital designer for Handelshøyskolen BI.