Scroll down for more info

Samlet inn over 40.000 kroner til Barnekreftforeningen

Helt fra oppstarten har vi ønsket å gi noe tilbake til noen som trenger det. Og i høst gjorde vi tanker om til handling og arrangerte et eget event her i lokalet.

13. februar 2017

Forfatter: Eirik Grønolen

Valget var enkelt

Vi fikk med oss fotograf Sverre Hjørnevik som blant annet har jobbet med Field Productions og Supervention 2. Sverre stilte med noen av sine fantastiske natur- og ekstremsport bilder og sammen ble vi enige om at salget av bildene skulle gå til Barnekreftforeningen. Valget var enkelt med tanke på det gode arbeidet Barnekreftforeningen gjør.

Signerte bilder av Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen ble solgt, og det ble også loddet ut håndtrykte Dunderverk t-skjorter signert av Henrik Kristoffersen. DJ Simon Field skapte god atmosfære og hyggelig stemning. Takket være fantastiske bilder av Sverre og gavmilde gjester så klarte vi å samle inn hele 41.400,- kroner.

Overrekkelsen

Barnekreftforeningen ble invitert og i dag fikk vi endelig overrekt den gledelige gaven. Som et lite gründerselskap og en fotograf er dette stort og vi setter stor pris på det arbeidet Barnekreftforeningen gjør.

Vi vil oppfordre alle til å følge Barnekreftforeningen på Instagram og støtte opp om saken.

Er du interessert i å lese mer om Dunderverk eller se deres portefølje kan du gå inn på dunderverk.no/prosjekter.
Se også noen av Sverre Hjørneviks fantastiske bilder på sverrehjornevik.com.